Shoppa loss!

Kommunfolk e bra roliga ibland... eller inte. Har försökt nå min kontaktperson för jobbet i flera veckor, men hon har varit sjuk. Visst sånt kan ju hända. Idag verkade hon dock vara tillbaka. Efter lite upptagetsignaler de första försöken kom jag till telefonsvararen som talade om att hon var på tjänstebesök och skulle komma åter kl 12.
Duktiga carro ringde tillbaka kl. 12 prick och möts än en gång av telefonsvararen... denna gång är människan på lunch och kommer åter kl 13! Suck! Men där kunde jag ju inte sitta på en stol o vänta på att den långa visaren skulle snurra ett varv... nej.

...så jag drog iväg till A6 för lite shopping, alldeles själv! Det blev seriös shopping! Skrattade åt mig själv där jag gick med alla mina kassar! Hittade massa saker som jag behöver och till relativt bra priser minsann.
Gick till och med och åt helt ensam på ikea sen... Kan låta aningen deprimerande, jag vet. Men det var faktiskt helt okej... Rätt skönt med en fixardag för sig själv, kanske ska börja ha sådana dagar lite oftare?!
Gick och lämnade in mitt kamerabatteri+laddare oxå. Hoppas de fixar felet eller ger mig nytt... hoppas det går på garantin oxå! =/ En dum grej är att det skulle ta ca 2 veckor innan jag fick tillbaka den. Om jag (som det verkar bli) åker till Holland med familjen och sen direkt till Öland för att jobba så bler det ingen kamera på lääänge... och det vore riktigt trist! Får be en bön om snabb leverans!


Sjukt varmt!

Det är helt galet varmt, för den som inte redan har märkt det...!
Nej men seriöst, i min lägenhet smälter man nästan bort. Så här mitt på dagen när jag vädrar för fulla segel är det inte mindre än 28 grader. Det går väl an nu, men det är ingen sovtemperatur som är lagom för mig. Inte heller kan jag ha öppet fönstren lika mycket på natten som nu... Har legat o vridit o vänt på mig hela natten känns det som... bara längtat efter att det skulle bli morgon...!

Så nu e jag trött och seg och drar mig för att ta tag i alla bestyr med städning o sånt....
Men uppfatta mig inte som att jag klagar o gnäller över att det är sommar med sol och värme..!! Nej jag är sååå glad att det är sommar, det e den bästa årstiden ju! Man borde bara befinna sig utomhus istället...!

Färdigbabblat för nu...

PS. Jag saknar min kamera! =(

Hej!

Lyckligt ovetande

Har inte hunnit fatta att det är sommarlov ännu. Allt är inlämnat och det finns inga tentor att förbereda sig till. Får jag komplettera på åtgärdspogrammet som jag lämnade in igår, så e jag iaf lyckligt ovetande än så länge! =)

Sara väckte mig med ett sms idag. Hon hade skrivit klart sin tenta o tänkte lämna tillbaka o hämta lite kursböcker som vi hade lånat av varandra. Jag trodde inte hon skulle komma förrän på eftermiddagen, jag hade tänkt städa innan. Lägenheten såg närmast ut som en svinstia så hon blev inte insläppt. Ist cyklade jag till henne o käkade lunch några timmar senare. Mycket trevligt blev det! Å så fick jag chansen att säga hejdå lite mer ordentligt... Sara o hennes kille ska plugga i USA hela nästa termin... Det e vinter nästa gång vi ses, konstigt!

Har just kommit hem från scout och sitter nu och funderar över min helg och kommande vecka. Skulle kanske ta en sväng till min hemstad tänkte jag först... men jag har inte bestämt mig för om jag orkar det... hmm.... tror nästan inte det.
Ja ja, jag återkommer.


Syrra!

image79
Min kära vän Maria tar sin sjuksköterskeexamen idag.
Grattis syster! =)

Så dax igen!

Det blev ju änna en sommarblogg av detta... och idag börjar mitt sommarlov, så det passar väl att skriva några rader då...

Sjukt kass start på dagen blev det!
Satt o pluggade på en inlämningsuppgift till typ 01.30 inatt, minst!
Vid halv ett gav brandvarnaren ifrån sig varningssignaler om att batteriet va slut. SKIT tänkte jag då. För jag är kort och har högt till tak i lägenheten. Att ställa sig på en pall eller stol räcker inte, konstaterade jag snabbt. (Att lyssna på pipet hela natten var inget alternativ) Det hela slutade med att jag krånglade ut mitt lite vingliga köksbord i hallen, klättrade upp och plockade ner eländet. Slut på den historien.

Sov ca 4 timmar inatt, cyklade iväg till skolan för att ha redovisning, trodde jag... När jag kom dit visade det sig att det inte började förrän kl 13. Våran lärare hade sagt fel till oss...igen! Att argumentera med kursansvarig visade sig vara lönlöst. Cyklade hem igen, trött och grinig. Skulle fira sommarlovets intåg med att gå ut och äta med Anna och Emelie kl 13, så var det tänkt.
Som tur var hade jag flexibla vänner så vi flyttade det hela till 11.30. Blev inte så mkt firande för min del + att jag var stressad och nervös inför min redovisning... Men jag e väldigt glad att jag fick träffa dem iaf! Annars hade jag minst sagt varit bitter på hlk-lärarna..!

Efter skolan irrade jag runt på stan tillsammans med min klasskamrat Sanna. Sen hem och vände och tog mig till Fjällstugan tillsammans med Emelie, Emmy och Linda. Var en soft kväll, och med fyra övertrötta tjejer var det låg humor och mycket skratt som gällde. Härligt!

Slutet gott, allting gott.... typ!

RSS 2.0